Κασσάνδρας 6

Κασσάνδρας 6
5.0000

Τηλ: 6996717871 | Ωράριο: 10.00 έως 06.00

Κασσάνδρας 6, Βοτανικός , 104 47


[Γράψτε Κριτική]
5.0000
(Χώρος/καθαριότητα χώρου)
5.0000
(Πρόσβαση/Parking)
5.0000
(Κορίτσια)
5.0000
(Υπηρεσίες)

Σας ανακοινώνουμε με πολύ μεγάλη χαρά ότι το κατάστημα μας άνοιξε με όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό, πετσέτες, παντόφλες και σεντόνια μίας χρήσης). Απολυμαίνουμε τον χώρο μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ζητάμε την κατανόησή σας για την απαραίτητη θερμομέτρηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά όπως μας επιβάλλει ο νόμος.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε!


Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους που μας στηρίζετε  τόσα  χρόνια, σας ενημερώνουμε πως οι κοπέλες μας και το προσωπικό μας έχει υποβληθεί σε εξετάσεις για τον Covid-19 και το test θα επαναλαμβάνετε μηνιαία, όπως και κάθε υγειονομική και κρατική οδηγία.

Το Στούντιο Κασσάνδρας 6 σας υποδέχεται με τα νέα, πανέμορφα, ευγενικά και διαθέσιμα κορίτσια μας! Καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία στην προσωπική σας υγειινή, όλα τα κορίτσια μας περνούν από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, έτσι ώστε να νιώθετε στο χώρο μας πάντοτε ασφαλείς! Επίσης, στον χώρο μας θα βρείτε ποικιλία προγραμμάτων, από απλά μέχρι τα πιο εξεζητημένα! Σε κάθε βάρδια θα βρείτε διαφορετική κοπέλα! Για τους πελάτες μας που θέλουν να επιλέξουν κάποιο αυταρχικό πρόγραμμα, υπάρχει βιτρίνα με εξεζητημένα αξεσουάρ, από όπου μπορούν να επιλέξουν αυτό που θα κορυφώσει την σεξουαλική τους ευχαρίστηση. Σε όλα μας τα δωμάτια υπάρχουν πετσέτες  (μικρές - μεγάλες) και παντόφλες μια χρήσης, απολυμαντικά για τα χέρια, αρωματικά και σαπουνοθήκες καθώς και καλάθια με προϊόντα  περιποίησης όπως μπατονέτες,  gel για τα μαλλιά, αποσμητικό και μωρομάντιλα και οι  τουαλέτες μας διαθέτουν απολυμαντικό σύστημα υγιεινης για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. 

 
Παρασκευή και Σάββατο ανοιχτά έως τις 07.00.
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, νέες και ευπαρουσίαστες κοπέλες είναι στην διάθεσή σας για να σας χαρίσουν όμορφες και αξέχαστες εμπειρίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε για τα νέα πακέτα προσφορών  που διαθέτουμε.
Πακέτο 1
Για απλά προγράμματα  που θα επιλέξετε, σας προσφέρουμε δώρο:
-1 καφέ
-1 ποτήρι αναψυκτικό
-1 ποτήρι χυμό
-1 ποτήρι νερό
-1 ποτήρι ουίσκι ή βότκα ή κρασί 
*Στα προγράμματα των  70 ευρώ και άνω σας αλλάζουμε και τις πετσέτες από μικρές σε μεγάλες
 
Πακέτο 2
Για μεσαία προγράμματα  που θα επιλέξετε σας προσφέρουμε δώρο:
-1 φιάλη σαμπάνια + μία μεγάλη πετσέτα

Πακέτο 3 
Για μεγάλα προγράμματα που θα επιλέξετε σας προσφέρουμε δώρο:
-1 φιάλη σαμπάνια συνοδευόμενη από ξηρούς καρπούς όλα σερβιρισμένα σε δίσκο             + Μπουρνούζι  + Μεγάλη πετσέτα
-1 φιάλη κρασί συνοδευόμενη από ξηρούς καρπούς όλα σερβιρισμένα σε δίσκο             + Μπουρνούζι  + Μεγάλη πετσέτα
 
Πακέτο 4
Για τα σούπερ προγράμματα μας (2 ωρών και άνω) που θα επιλέξετε, σας προσφέρουμε δώρο:
 -1 φιάλη ουίσκι συνοδευόμενη από ξηρούς καρπούς όλα σερβιρισμένα σε δίσκο                    + Μπουρνούζι  + Μεγάλη πετσέτα
-1 φιάλη βότκα συνοδευόμενη από ξηρούς καρπούς όλα σερβιρισμένα σε δίσκο                    + Μπουρνούζι  + Μεγάλη πετσέτα
-1 φιάλη κρασί συνοδευόμενη από ξηρούς καρπούς όλα σερβιρισμένα σε δίσκο                     + Μπουρνούζι  + Μεγάλη πετσέτα
-1 φιάλη σαμπάνια συνοδευόμενη από ξηρούς καρπούς όλα σερβιρισμένα σε δίσκο              + Μπουρνούζι  + Μεγάλη πετσέτα
 
Επωφεληθείτε από τα νέα εκπληκτικά πακέτα μας και βγείτε διπλά κερδισμένοι!


Εργάζονται Τώρα στα Στούντιο
Πρόγραμμα Εβδομάδας
Σάββατο
26/09/2020
Κυριακή
27/09/2020
Δευτέρα
28/09/2020
Τρίτη
29/09/2020
Τετάρτη
30/09/2020
Φωτογραφίες
Κριτικές
Studio Kassandras 6
January 16, 2020

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ότι καλύτερο για να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!!

VasilisTSI
December 10, 2019
5
(Χώρος/καθαριότητα χώρου)
5
(Πρόσβαση/Parking)
5
(Κορίτσια)
5
(Υπηρεσίες)

Είμαι πολλά χρόνια πελάτης σε αυτό το εντυπωσιακό μαγαζί. Βλέποντας το απ' έξω κιόλας καταλαβαίνεις ότι είναι ιδιαίτερο. Η δουλειά που έχει γίνει στη διακόσμηση είναι εξαιρετική. Όλα, από την είσοδο μέχρι και στο ντους είναι προσεκτικά διαλεγμένα και ακριβά, τίποτα φτηνιάρικο. Η διακόσμηση είναι εξαιρετική και φέρνει τη πρέπουσα καλή διάθεση για να ευχαριστηθείς τις γυναίκες που φιλοξενεί.
Η υπηρεσία του μαγαζιού είναι επίσης εξαιρετική. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι πολύ εξυπηρετικοί. Παλιότερα ήταν και ο κύριος Μιχάλης ο οποίος δεν είναι πλέον εκεί. Ήταν και αυτός πολύ καλός αλλά είχε κάποια προβλήματα τα οποία δεν έχει νόημα να τα αναφέρω γιατί πλέον δεν δουλεύει εκεί.
Η κυρία Δήμητρα είναι επίσης εξαιρετική αλλά τώρα τελευταία έχει έρθει και η κυρία Τατιάνα η οποία έχει κάνει το μαγαζί να τρέχει ακόμα καλύτερα, έχει δώσει έναν διαφορετικό αέρα...
Πάντα σε όλα τα προγράμματα η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν ουίσκι η κόκα-κόλα, ανάλογα το πρόγραμμα.
Εγώ παίρνω τη δωρεάν σαμπάνια γιατί παίρνω πρόγραμμα πάνω από 100 ευρώ και αυτό είναι το δώρο του μαγαζιού όταν δίνεις πάνω από 100 ευρώ.
Από καθαριότητα απλά σκίζει, από το σαλόνι μέχρι τα σεντόνια και η ντουζιέρα, υποδειγματική απλά!
Έμαθα απ την κυρία Τατιάνα ότι μετά τις γιορτές θα κλείσει για ανακαίνιση για μια εβδομάδα. Να δούμε λοιπόν τι έκπληξη μας φυλάει, δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ότι ήδη είναι...

Vasilis60
December 7, 2019
5
(Χώρος/καθαριότητα χώρου)
5
(Πρόσβαση/Parking)
5
(Κορίτσια)
5
(Υπηρεσίες)

Alex13
May 30, 2019
5
(Χώρος/καθαριότητα χώρου)
5
(Πρόσβαση/Parking)
5
(Κορίτσια)
5
(Υπηρεσίες)

Vasilis60
May 20, 2019
5
(Χώρος/καθαριότητα χώρου)
5
(Πρόσβαση/Parking)
5
(Κορίτσια)
5
(Υπηρεσίες)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική!

Είσοδος