Η Jennifer Lopez αποτελεί αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες performers αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Τι κι αν έχει πατήσει τα 50 χρόνια ζωής; Έχει βρει τη μυστική συνταγή για να ξεγελάει το χρόνο, ενώ δείχνει ασταμάτητη πάνω στη σκηνή, αλλά και μπροστά από τις κάμερες. Η Αμερικανή με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο τραγουδίστρια και ηθοποιός, έχει καταφέρει να διαγράψει μια λαμπρή πορεία, αποτελώντας πρότυπο για πολλά νεαρά κορίτσια που βρίσκονται σήμερα στο ξεκίνημα και το 'χτίσιμο' της καριέρας τους. Ένα από αυτά είναι και η Becky G, η 22χρονη Αμερικανή τραγουδίστρια με καταγωγή από το Μεξικό, η οποία όπως έχει δηλώσει, θέλει κάποια στιγμή να γίνει η νέα Jennifer Lopez.
 
Όχι, η Rebbeca Marie Gomez (όπως είναι το κανονικό της όνομα) δεν ξεκίνησε χτες. Αν και μόλις 22 ετών βρίσκεται επαγγελματικά στο χώρο τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια με μεγάλες συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί καλλιτέχνες στην ηλικία της. Είναι αρκετά διάσημη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με εκατομμύρια ισπανόφωνους (και όχι μόνο) φανς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι στο προφίλ της στο Instagram έχει περισσότερους από 22 εκατομμύρια followers, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς.
Το 2009 ξεκίνησε να βγάζει videos τον εαυτό της να τραγουδάει και στη συνέχεια τα ανέβαζε στο Youtube. Κάπως έτσι την ανακάλυψε ο γνωστός παραγωγός Dr. Luke, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Britney Spears και η Miley Cyrus.
 
Παράλληλα με τη μουσική ξεκίνησε να κάνει κάποια μικρά περάσματα από ταινίες και σειρές. Το κομμάτι που την έκανε αρκετά γνωστή στην Αμερική, όμως, ήρθε το 2013. Και το καλύτερο; Ήταν ουσιαστικά μια διαφορετική εκδοχή ενός iconic κομματιού της Jennifer Lopez (του ειδώλου της), το "Jenny from the Block". Το κομμάτι άλλαξε σε "Becky from the Block", γυρίστηκε στη γειτονιά της Καλιφόρνια που μεγάλωσε η Becky και η J.Lo. δέχθηκε να εμφανιστεί στο video clip της νεαρής τραγουδίστριας, προκειμένου να τη βοηθήσει.
 
Πώς να μη θέλει μετά να της μοιάσει η Becky και να τη θεωρεί το απόλυτο πρότυπό της;