Κάνε τώρα δωρεάν την εγγραφή σου στο GREECE LADIES και πάρε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσεις τα πιο SEXY και απολαυστικά δώρα!
2 μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν από 1 μπουκάλι ουίσκι για να το απολαύσουν με την παρέα τους (έως 4 άτομα), στο Gentlemen's Club Babylon και στο Kinky Opera Strip Live Show.
5 τυχεροί θα κερδίσουν χαλαρωτικά μασάζ στα πιο ηδονικά studio massage της Αθήνας. 
5 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές για αγορές από τα καλύτερα Sex Shop!

Κάνε την εγγραφή σου εδώ!
 
 
 
 
Όροι συμμετοχής:
1. Η συμμετοχή στην κλήρωση είναι ατομική. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι κατοικούν νομίμως στην Ελλάδα.
2. Συμμετοχή επιτρέπεται σε όσους και όσες έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν κάνει εγγραφή στο www.greeceladies.com. 
3. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτεί την αγορά κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας. Δεν παρέχεται αμοιβή στους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Κάθε συμμετέχων/ουσα έχει δικαίωμα μίας συμμετοχής στην κλήρωση. Τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
4. Ημέρα λήξης των συμμετοχών ορίζεται η 30/5/2019 και ώρα 23:59. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν και όλα τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη χρονική διάρκεια καθώς επίσης να τροποποιήσει οποιοδήποτε από τους όρους του παρόντος διαγωνισμού. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στις 10/6/2019.
5. Οι Νικητές θα ενημερωθούν στο e-mail με το οποίο έχουν κάνει την εγγραφή τους και θα πρέπει να απαντήσουν θετικά μέσα σε 48 ώρες από την ώρα που θα λάβουν την ενημέρωση ότι αποδέχονται το δώρο τους. Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν εγκαίρως τα δώρα θα περάσουν στους επόμενους επιλαχόντες.