Πρόκειται για έναν διαφορετικό ερωτισμό που απορρέει από πράξεις αλλά και αντικείμενα, έξω από κοινωνικά ταμπού και προκαταλήψεις.
Ομολογουμένως είναι ένας διαφορετικός κόσμος που όμως αφορά εκατομμύρια ανθρώπους και περιλαμβάνει πράξεις όπως: ομοερωτικότητα, αμφιερωτικότητα, πολυερωτικότητα, ανταλλαγή ρόλων, σεξουαλικό σαδισμό, σεξουαλικό μαζοχισμό, φετιχισμό και αντικείμενα με τα οποία γίνονται πράξη οι φαντασιώσεις, εσώρουχα, ρούχα και αξεσουάρ από δαντέλα, δονητές, dildo, strap-on, χειροπέδες, μαστίγια, αλυσίδες, σχοινιά, pvc, vinyl, latex, rubber, δέρμα, γόβες και μπότες με τακούνια στιλέτο και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.
 
Η Ελληνική fetish/bdsm κοινότητα δεν είναι ιδιαιτέρως μεγάλη αλλά είναι δυνατή και παρούσα σε κάθε ανάλογο event που συμβαίνει. Φετιχίστριες και φετιχιστές παντός είδους και τύπου, η απόλυτα alternative κουλτούρα του ερωτισμού αδημονεί να βρει έδαφος για το απόλυτο come out της ιδιαιτερότητας που ο καθένας μπορεί να κρύβει καλά μέσα του. Στα περίφημα event παρουσιάζονται shows με ιδιαιτερότητες και στη σκοτεινή πλευρά των πλευρά τους περιλαμβάνονται extreme φετιχιστικά σκηνικά σε medical μοτίβο με live piercing, ιατρικά εργαλεία και άλλα. Οι απανταχού λάτρεις του bondage και του φετιχισμού απολαμβάνουν τεχνικές Παραδοσιακού Ιαπωνικού δεσίματος, του Shibari.
 
συνεχίζεται...