Louisa
5.0000

Age
26
Height
167cm
Weight
52kgNationality
Greece
Location
Athens
Race
WhiteBody Type
Normal
Bust
B
Eyes
BrownHair Colour
Black
Hair Length
Long
Hair Type
StraightOrientation
Straight
Πρόγραμμα Programm

Wednesday - 22/01/2020
20:00-06:00 Kassandras 6

Thursday - 23/01/2020
20:00-06:00 Kassandras 6

Friday - 24/01/2020
20:00-07:00 Vrilissou 60 up

Saturday - 25/01/2020

Sunday - 26/01/2020

Monday - 27/01/2020

Tuesday - 28/01/2020

Γράψτε Κριτική Write Review

[Write Review]
5.0000
(Looks)
5.0000
(Services)
5.0000
(Communication)
reviews
Λουίζα
December 9, 2019
5
(Looks)
5
(Services)
5
(Communication)

Sex_warrior... μωράκι μου σε ευχαριστώ για τα υπέροχα σου λόγια...όσο για το τελευταίο καιρό έχεις ένα δίκιο αγάπη μου κάτι που διορθώθηκε εντέλει...σε περιμένω όποτε έχεις διάθεση και ορεξουλες...πολλά πολλά ΦΙΛΙΑΑΑΑ....

Λουίζα
December 8, 2019

Κρύα... αρχίδια!!
Ήταν τρεις φίλες, η Αννα, η Βαρβάρα και η Γωγώ. Αυτές λοιπόν πήγαιναν κάθε απόγευμα για καφέ. Ένα απόγευμα λοιπόν λέει η Αννα:
- "Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη χθες. Ήρθε ο Ανδρέας αργά από την δουλειά του, κατασκοτωμένος από την κούραση και του λέω: Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ, να σε ξεκουράσω εγώ! Kι έτσι έγινε. Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ότι πιο πρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα. Μόλις βγήκε, του τραβάω την πετσέτα του, τα πιάνω και του λέω: - Mωρό μου, τι κρύα αρχ...α είναι αυτά που έχεις; Ελα εδώ να σου τα ζεστάνω εγώ! Kι έγινε κορίτσια της τρελής μέχρι το πρωί!"
- "Θα το δοκιμάσω κι εγώ", λέει η Βαρβάρα.
Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες και κατενθουσιασμένη η Βαρβάρα τους λέει:
- "Αννα είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε... φοβερά αποτελέσματα. Ήρθε χθες ο Βασίλης από τη δουλειά, ψόφιος από την κούραση. Και του είπα: Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω! Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο βρήκα μπροστά μου και μόλις βγαίνει από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω: - Mωρό μου, τι κρύα αρχ...α είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω. Kι έγινε της κόλασης μέχρι το πρωί!"
Tότε, σκέφτηκε και η Γωγώ:
- "Γιατί μόνο αυτές; Θα δοκιμάσω κι εγώ!"
Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρεις φίλες. Η Βαρβάρα όμως παρατήρησε πως η Γωγώ είχε περιέργως αργήσει.. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα, έρχεται και η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο, γεμάτη μελανιές και γδαρσίματα.
- "Τι έπαθες καλέ;", τη ρωτάνε οι φίλες της.
- "Να, εχθές όταν ήρθε ο Γιάννης από την δουλειά, πεθαμένος από την κούραση, του λέω: Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω. Eντωμεταξύ, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο είχα στο σπίτι".
- "Ε, ωραία και μετά τι έγινε;"
- "Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα και του λέω: Mωρό μου, γιατί έχεις ζεστά αρχ...α; O Ανδρέας και ο Βασίλης τα είχαν κρύα!"

Vasilis60
December 8, 2019
5
(Looks)
5
(Services)
5
(Communication)

Sex_warrior
December 8, 2019
5
(Looks)
5
(Services)
5
(Communication)

Καλησπέρα!

Είμαι χρόνια πιστός ακόλουθος αυτής της υπέροχης ύπαρξης με το όνομα Λουίζα και για πολύ σοβαρούς λόγους φυσικά.

Μπορώ να πω μετά από πολύ μεγάλη εμπειρία πολλών ετών ότι ίσος είναι από τις καλύτερες στο επάγγελμα της αν δεν είναι η καλύτερη.

Πρέπει όμως να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Μου έχει τύχει σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών να έχω πάει να τη συναντήσω στο μαγαζί και να μην τη βρίσκω εκεί. Ενώ στο σαιτ δηλαδή έλεγε ότι θα ήταν εκεί για παράδειγμα τις οκτώ η ώρα, έχω πάει τις εννιά και μισή και δεν είχε έρθει ακόμα. Την πρώτη φορά το θεώρησα τυχαίο γεγονός και τη δεύτερη ατυχία. Έγινε και τρίτη φορά όμως και αυτή τη φορά η υπηρεσία μου είπε ότι η λυπάται αλλά η κοπέλα δεν θα έρθει για εκείνο το βράδυ. Θα παρακαλέσω λοιπόν τη διεύθυνση του μαγαζιού να επέμβει και να διορθώσει την κατάσταση αλλιώς αν δεν μας χάσει εντελώς σαν πελάτες το λιγότερο θα αραιώσουν οι συνευρέσεις μας. Η μήπως πρέπει να παίρνουμε τηλέφωνο για να ρωτάμε αν έχει έρθει... Επίσης να το ξεχάσετε να την προτείνουμε και σε φίλους μας γιατί λυπάμαι αλλά έτσι χάνουμε και εμείς το κύρος μας. Εύχομαι εν τέλει να μην γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ειλικρινά η Λουίζα αξίζει και είναι κρίμα να χάσει την αξία της για τέτοιους λόγους.

Αυτά λοιπόν όσον αφορά το πρόβλημα με την κοπέλα.

Πάμε λοιπόν στα καλά.

Η Λουίζα όπως ανέφερα και παραπάνω είναι ίσος η καλύτερη στη δουλειά της. Δεν δίνει ούτε για δευτερόλεπτο την εντύπωση ότι είναι πληρωμένη παρά μόνο ότι είναι μια πλήρως αφοσιωμένη γυναικά στον άνδρα που είναι απέναντι της. Η τεχνική της στα προκαταρκτικά, στις πίπες, στο στήσιμο, και στη συμπεριφορά γενικά αξίζουν είκοσι αστέρια με μέγιστο το δέκα. Ποτέ δεν βιάζεται σε ότι κάνει και αφήνει τον πελάτη να αποφασίσει πότε λήγει η συνεύρεση. Επειδή είμαι τουλάχιστον 4 χρόνια πελάτης της μπορώ να πω ότι έχει πέσει ελάχιστα η διάθεση της αλλά όσοι δεν την ξέρουν δεν μπορούν να έχουν ποτέ παράπονα και ο λόγος είναι ότι ακόμα και τώρα είναι κορυφαία και αυτό το λέω από εμπειρία προσωπική με πολλές κοπέλες.

Εύχομαι να συνεχίσει να είναι όσο καλή είναι και ακόμα καλύτερη στο μέλλον και αν θα είναι και συνεπείς στο ωράριο της δεν πρόκειται να μείνει ποτέ χωρίς δουλειά, εγγυημένα...

Αυτά λοιπόν για το υπέροχο αυτό κορίτσι.

Εύχομαι τα καλύτερα!

lordi
May 13, 2019
5
(Looks)
5
(Services)
5
(Communication)

Start Prev12 Next End
Please login to write a review!

Login