{Η Μαρίνα}

Είμαι η Μαρίνα, μου αρέσει να κάνω σεξ, να τρώω γλυκά του κουταλιού και να γράφω ιστορίες...

Mπήκε μέσα μου χωρίς περιστροφές, βιαστικά, πόνεσα αλλά δεν είπα κάτι, γιατί αν του το έλεγα θα σταματούσε. Ποτέ δεν άντεχε να με πονάει, αλλά εγώ το ήθελα, ίσως και για πρώτη φορά. Όχι απλώς δεν ήθελα να σταματήσει, αλλά ήθελα να του ζητήσω, αν μπορούσε, να με πονέσει ακόμη περισσότερο, να πιαστεί το μυαλό μου από αυτή την μικρή προεξοχή του πόνου - που μου προσφερόταν -, να γαντζωθώ πάνω της σαν να είναι η τελευταία μου ελπίδα. Να μην σκέφτομαι.

Ακούγεται πιο μελοδραματικό από ότι είναι στην πραγματικότητα, γίνομαι λίγο ρόλος κάποιες φορές και παρασύρομαι. Η αλήθεια είναι όμως πως όταν γαμιέμαι, δεν μου αρέσει να σκέφτομαι.

Το σώμα του είναι δυνατό αλλά χωρίς μύες να διαγράφονται. Το δέρμα του λείο, απαλό, κι ο πούτσος του, όπως ακριβώς μ’ αρέσει να είναι ένας πούτσος, ένας πραγματικά όμορφος πούτσος, που μπορεί να γεμίσει εύκολα οποιαδήποτε εσοχή μου. Που να μπορεί βασικά να γεμίσει το μυαλό μου. Που να με κάνει να θέλω να πέσω γεμάτη προθυμία στα τέσσερα, να τον πάρω στο στόμα μου και να τον χαϊδέψω με τη γλώσσα μου επί ώρες, ασταμάτητα. Να παρακαλέσω για ν’ αφεθεί με γενναιοδωρία πάνω στην γλώσσα μου.

Το κεφάλι φρακάρει στις άκρες των χειλιών μου εξαναγκάζοντάς τα ν’ ανοίξουν σε ένα αμήχανο, αλλά εγκάρδιο χαμόγελο… Του τον καταπίνω, όσο μπορώ, ενώ φαντασιώνομαι ότι με τραβάει απότομα και με γυρνά ανάσκελα, πιάνει τα πόδια μου λίγο πάνω από τους αστραγάλους, τα σηκώνει βιάστηκα, τ’ ακουμπάει στους ώμους του και με καρφώνει.

Πάντα αντιμετωπίζω τέτοιου είδους διλήμματα όταν βρίσκομαι σκυμμένη μπροστά σε ένα φωτογενές γεμάτο φλέβες χοντρό καβλί. Ενώ το έχω στο στόμα μου, το θέλω στο μουνί μου, κι ενώ το έχω στο μουνί μου, το θέλω στο στόμα μου. Δεν ξέρω τι να διαλέξω.

Την ώρα που πηδιόμασταν, έτσι όπως  ήμουν στα τέσσερα, προσπαθούσα να γυρίσω το κεφάλι μου, όσο μου επέτρεπε η στάση, ήθελα να δω τα μάτια του. Δεν ξέρω αν είναι περιέργεια ή διαστροφή, αλλά θέλω να βλέπω την καύλα μέσα στα μάτια ενός άνδρα όταν με γαμάει. Θέλω να μετράω τις ανάσες του, να ρουφάω μέχρι μέσα, κάθε ώθηση, να την καταπίνω και μετά να την επιστρέφω.

 

Η καύλα μόνο έτσι έχει πραγματική αξία, όταν μπορείς να την απορροφάς και μετά να την επιστρέφεις. Χωρίς feedback, ένα γαμήσι, όσο καλό κι αν είναι τεχνικά, μοιάζει με ορφανό παιδί που μεγάλωσε μόνο του. Δεν έχει καμιά ιστορία να διηγηθεί, καμιά λαγνεία και κανέναν πόθο να μεταδώσει.